skip to Main Content

Integrated Capital for Social Enterprises

Hvis vi skal opbygge en blomstrende socialøkonomisk sektor, er der brug for at gentænke det formål som kapital har og anvende en ny strategisk tilgang til finansiering – “Integrated Capital”. Det skriver Don Shaffer fra RSF Social Finance i en artikel i Stanford Social Inovation Review.

En af vejene er at anvende en såkaldt Integrated Capital tilgang, hvor man koordinere en bred vifte af finansieringformer: lån, investeringer, gaver, donationer mm.

Ved at anvende en sådan tilgang vil socialøkonomiske virksomheder opleve mere fleksibilitet og være mindre sårbare i udviklingsfasen, hvor man skal bevise at ens ide, service eller produkt har et værd.

Læs hele artiklen i Stanford Social Innovation Review: Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back To Top