skip to Main Content

Opstart- og driftsstøtte

Copenhagen Dome
Copenhagen Dome ligger i Taastrup, og hjælper gennem vidensdeling, debatskabende event og konferencer samt konsulentarbejde, udsatte mennesker med at blive selvforsørgende.

 

Den Sociale Kapitalfond
Den Sociale Kapitalfond i København, tilbyder forskellige muligheder for socialt ansvarlige virksomheder. Dette kan være direkte investeringer, investering i social effekt eller et socialt accelerator program.

 

Disie
Danish Institute for Sustainable Innovation & Entrepreneurship i København, tilbyder deres brugere sparing, værktøjer, arbejdsområder samt netværk.

 

Greencubator
Greencubator er placeret på Nørrebro, hvor man kan leje sig ind på et arbejdsområder på enten flex- eller fuldtid og bruge deres faciliteter. Ydermere kan man bruge deres netværk og deltage i deres arrangementer.

 

Kooperationen
Kooperationen er beliggende i København, og er interesseforening for de kooperative og socialøkonomiske virksomheder og foreninger. Som medlem får man adgang til juridisk rådgivning, netværk og interessevaretagelse.

 

Merkur Bank
Merkur Bank finansierer bæredygtige og socialt ansvarlige virksomheder og institutioner.

 

Reach for Change
Reach for Changes danske afdeling ligger i København, og skaber inkubatorprogrammer for socialt ansvarlige virksomheder, der arbejder med indsatser i forhold til børn. Ved at forbedre disse eksisterende ideer, kan de skaleres for at kunne hjælpe børn i nød, i verden.

 

Selveje Danmark
Selveje Danmark er placeret i København, og varetager interesser for selvejede på velfærdsområdet. I gennem konferencer, årsdage, kurser og netværk inddrager de medlemmer for udvikle på området. Man kan også få juridisk, organisatorisk og politisk rådgivning.

 

Socialt Udviklingscenter
Socialt Udviklingscenter er beliggende i København, og tilbyder konsulentservices i forbindelse med social innovation. Dette fx være ide- og metodeudvikling, analyser, evaluering og rådgivning.

 

Socialøkonomi Nordjylland
Socialøkonomi Nordjylland støtte socialøkonomiske iværksættere ved, at have en platform for vidensdeling, giver råd og vejledning samt afholder netværksmøder.

 

Uddannelse og forskning

 

CBS Center for Civilsamfundsstudier (CfC)
CfC arbejder for at skabe originale bidrag til de sparsomme danske civilsamfundsstudier. Centrets analyser sætter i særlig grad fokus på socialøkonomisk virksomhed, interessevaretagelse samt ledelsesmæssige udfordringer for selvejende organisationer.

 

Center for Socialt Entreprenørskab på RUC (CSE)
Centret er væksthus for kompetenceudvikling for aktører især i den tredje sektors frivillige organisationer, selvejende institutioner og NGOer, der er engagerede i sociale innovations-processer målrettet integration af socialt udsatte grupper. Centret står for både en masteruddannelse og en kandidatuddannelse i socialt entreprenørskab.

 

Back To Top