skip to Main Content

Opstart- og driftsstøtte

Copenhagen Dome
Copenhagen Dome ligger i Taastrup, og hjælper gennem vidensdeling, debatskabende event og konferencer samt konsulentarbejde, udsatte mennesker med at blive selvforsørgende.

 

Den Sociale Kapitalfond
Den Sociale Kapitalfond i København, tilbyder forskellige muligheder for socialt ansvarlige virksomheder. Dette kan være direkte investeringer, investering i social effekt eller et socialt accelerator program.

 

Disie
Danish Institute for Sustainable Innovation & Entrepreneurship i København, tilbyder deres brugere sparing, værktøjer, arbejdsområder samt netværk.

 

Greencubator
Greencubator er placeret på Nørrebro, hvor man kan leje sig ind på et arbejdsområder på enten flex- eller fuldtid og bruge deres faciliteter. Ydermere kan man bruge deres netværk og deltage i deres arrangementer.

 

Kooperationen
Kooperationen er beliggende i København, og er interesseforening for de kooperative og socialøkonomiske virksomheder og foreninger. Som medlem får man adgang til juridisk rådgivning, netværk og interessevaretagelse.

 

Merkur Bank
Merkur Bank finansierer bæredygtige og socialt ansvarlige virksomheder og institutioner.

 

Reach for Change
Reach for Changes danske afdeling ligger i København, og skaber inkubatorprogrammer for socialt ansvarlige virksomheder. Ved at forbedre disse eksisterende ideer, kan de skaleres for at kunne hjælpe børn i nød, i verden.

 

Selveje Danmark
Selveje Danmark er placeret i København, og varetager interesser for selvejede på velfærdsområdet. I gennem konferencer, årsdage, kurser og netværk inddrager de medlemmer for udvikle på området. Man kan også få juridisk, organisatorisk og politisk rådgivning.

 

Socialt Udviklingscenter
Socialt Udviklingscenter er beliggende i København, og tilbyder konsulentservices i forbindelse med social innovation. Dette fx være ide- og metodeudvikling, analyser, evaluering og rådgivning.

 

Socialøkonomi Nordjylland
Socialøkonomi Nordjylland støtte socialøkonomiske iværksættere ved, at have en platform for vidensdeling, giver råd og vejledning samt afholder netværksmøder.

 

Back To Top