skip to Main Content

Kursus for nonprofit organisationsledere

Bliv bedre til at skabe social forandring, og få redskaber til at forandre din organisation gennem et 3 gange 8 ugers online kursus i “Transformational Nonprofit Leadership” fra University of Notre Dame.

Nutidens non-profit-organisationer kan have behov for at gør andet end ”blot” at lave velgørenhed. Der er også behov for at udvikle en bæredygtig forretningsmodel, som kan give organisationen mulighed for som kan sikre, at man kan skabe positiv social forandring på længere sigt.
Onlinekurset “Transformational Nonprofit Leadership” onlinekurset fra University of Notre Dame Mendoza College of Business skal ruste nonprofit organisationers lederes til at kunne gøre netop dette.

Læs mere: Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top