skip to Main Content
The New Breed

The New Breed

Ny dokumentar “The New Breed” følger amerikanske sociale iværksættere mens de udvikler deres socialøkonomiske virksomhed. Filmen kan nu ses on demand.

Filmen følger bl.a. de tre nedenstående social entreprenører:
Kohl Crecelius, medstifter af KNOWN SUPPLY, et tøjfirma med base i Costa Mesa, Californien, som skaber empowerment for kvinder i Uganda og Peru gennem uddannelse, mentorskab og en stabil indkomst, hvilket kan hjælpe dem ud af fattigdom.

Janna Hart, grundlægger af BONFOLK, et one-for-one sokkefirma med base i New Orleans, Louisiana, som donerer et par sokker til nogen i nød for hvert par sokker, som virksomheden sælger.

Ben, David og Kevin, medstiftere af BUREO, et plastgenvindingsfirma med base i Ventura, Californien, som indsamler kasserede fiskenet ud for Chileas kyst og omdanner dem til funktionelle nye produkter som skateboards, surf finner og briller.

Selve filmprojektet The New Breed er i sig selv en social virksomhed, hvor 25% af overskuddet fra filmen bliver brugt til at donere filmudstyr og oplæring til unge filmskabere, der kommer fra en dårligt stillet baggrund over hele verden.

Bag filmen står instruktør Pete Williams, der oprindelig fra Australien, men som i 2006 flyttede til london for at gå på Met Film School. Han har arbejdet med The New Bread de sidste fire år og glæder sig nu til at dele det færdige resultat med verden.
Pete har fået hjælp af producer Vincent Vittorio og manuskriptforfatter Kyle Westaway.

Filmen kan ses on demand for 42 kr her: https://vimeo.com/ondemand/thenewbreed

Læs også The New Breed: The Rise of the Social Entrepreneur

Kilde: Cause Artist

 

Back To Top