skip to Main Content

Omstillingens omfattende omfang

af Niels Johan Juhl-Nielsen
Der skal tænkes stort, systemisk og strukturelt, hvis vi skal komme i mål med omstillingen til  bæredygtighed. En ny publikation, som beskriver, hvordan den colombianske by Medelliïn har gennemgået en omfattende reorganisering kan måske give inspiration til hvordan det kan gøres.

“Omstillingen til bæredygtighed bliver omfattende. For Medelliïn i Columbia blev omstillingen fra at være en dyb kriminel inficeret storby til at blive en moderne pionerby langvaring og omfattende. “Inklusion” var i omstillingsperioden det dominerende buzz-word, der blev navigeret ud fra. – Med klima- og biodiversitetskrise mm. tyder intet på at kompleksiteten i omstillingen fra dagens samfund bliver mindre. Eksemplet Medellïn kan forhåbentlig inspirere os til at tænke stort.

Læs publikationen om Medelliïns omfattende reorganisering her

Læs mere om baggrunden for publikationen her

 

Back To Top