skip to Main Content

The State of Impact Measurement

The State of Impact Measurement and Management Practice, er en ny rapport om den globale status for måling og styring af impact investores impact.

Rapporten er lavet af Global Impact Investing Network (GIIN), og det er netværkets anden rapport om emnet, og den fokuserer på den øgede specialisering og modning der er sket i forhold til måling og styring af impact siden GIIN udgav den første udgave af rapport i 2017.

GIIN’s anden globale rapport graver dybere ned i, hvordan investorer beskriver deres mål og motiveringer, strategier for at forstå og forbedre deres impact, processer til at holde sig selv og deres interessenter ansvarlige og andre elementer af deres praksis i forhold til måling og styring af deres impact.

Rapporten er baseret på data fra 278 impact investorer, og den giver det mest omfattende overblik over, hvordan impact investorer vurderer deres sociale og miljømæssige impact, og de tendenser, der har formet praksis i forhold til måling og styring af impact i de sidste to år. Rapporten viser, at impact investorer  er enige om, at praksis i forhold til måling og styring af impact er bydende, og det understreger, hvordan investorer i stigende grad fokuserer på at skabe større impact resultater.

Læs mere og download rapporten her

 

Back To Top