skip to Main Content

Homes for Good modtager donation på 20 millioner kroner

Den socialøkonomiske virksomhed Homes for Good i Glasgow har fået 20 millioner kr til at rulle sin udlejningsmodel til sårbare udsatte borgere ud i hele Storbritannien.

Homes for Good, er specialiseret i at hjælpe marginaliserede menneske. Ved at have modtaget 20 millioner kr., er de nu i stand til at ekspandere, styrke eksisterende initiativer og hjælpe andre organisationer med at lave en lignende model, som er sammenskabt med beboere. Dette spænder fra juridisk og økonomisk bistand til madlavning og støtte til at skrive ansøgninger.

Siden de blev grundlagt i 2013 af Susan Aktemel, er gruppen nu vokset til at bestå af 500 grunde og arbejder med 130 udlejere og 800 beboere i Glasgow og det vestlige Skotland. De har også tidligere fået rejst 100 millioner kr., som de har investeret i boliger til folk der mangler et hjem. Endvidere er de i gang med at udvide deres vedligeholdelses forretning.

Susan Aktemel har gennem egne oplevelser som privat lejer erfaringer med vigtigheden af et solidt hjem for et menneskes ve og vel. Derfor er hendes mission at også kunne tilbyde dette til mennesker, der har begrænsede ressourcer.

Målet er dog ikke kun at støtte folk i Glasgow og omegn. Planen er ifølge programdirektør, Karen Leigh Anderson, at videreudvikle og sprede deres model i hele Storbritannien. Det er denne vision, som har fået The National Lottery Community Fund til at donere 20 millioner, da de allerede kan se at Homes for Good er en succesfuld model, når det kommer til at støtte udsatte beboere.

Læs mere om Homes for Good på: https://homesforgood.org.uk

Kilde: The Scotsmann

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top