skip to Main Content

Good Market

Good Market er en platform, der siden 2017 har gjort det nemmere for brugere at komme i kontakt med socialøkonomiske virksomheder, bæredygtige forretninger og andre i det de kalder for ‘den nye økonomi’. Dette skal i følge dem selv ses som et skift mod en langsigtet bæredygtig økonomi, der ikke kun skal genere profit, men også skabe værdi for den enkelte.

For at sikre, at de rigtige aktører bliver involveret, så har de selv udviklet en process der bedømmer virksomheder udfra bæredygtigheds certificeringer og best practices. Formålet er at skabe en gennemsigtighed for brugeren, der gør det nemmere for de rigtige at være involveret.

Platformen, der har base i Sri Lanka, er sat op som en not-for-proft socialøkonomisk virksomhed, hvor et overskud vil blive geninvesteret i Good Market, for at kunne udvide det. I øjeblikket er der ca. 1.100 profiler på platformen.
Hvis du er blevet interesseret, kan man læse mere på det nedenstående link samt finde deres app.

Læs mere om Good Market på: https://info.goodmarket.global

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top