skip to Main Content

Den globale D-Prize konkurrence 2019 er skudt i gang

Den globale D-Prize konkurrence er skudt i gang og søger nye sociale entreprenører! D-Prize udfordre modige nye ledere til at bekæmpe ekstrem fattigdom. Ansøgningsfristen er d. 10 november 2019.

I år vil op til 30 hold modtage op mod 135.000 kr., til at kunne lancere deres nonprofits eller socialøkonomiske virksomheder, der kan hjælpe med at distribuere deres løsning mod fattigdom til tusinder, hvis ikke millioner I nød.

Hvis du er I tvivl om du skal ansøge, så har D-Prize selv en beskrivelse af den ideelle ansøger. De leder efter en med enorme ambitioner, som kan se sig selv som succesfuld entreprenør. Du skal være klar på at lancere en ny forretning, og hvis det bliver en succes, så være med til at gro den til en verdens ændrende organisation. Hvis du stadig er studerende eller har et jo, så skal du have en klar plan over hvordan du bliver fuldtids entreprenør. D-Prize er kun interesserede I virksomheder der skalerer løsninger der er påvist at virke I udviklingslands.

Hvis det har fanget interessen kan man læse mere på deres hjemmeside, www.d-prize.org

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top