skip to Main Content

Platform for social entreprenørskab i Østersøområdet

SED har siden 2014 samarbejdet med en række organisationer fra landene omkring Østersøen om en fælles vidensdelingsplatform www.socialenterprisebsr.net rettet mod sociale iværksættere.

Samarbejdet om platformen er organiseret i ”Social Entrepreneurship Network in the Baltic Sea Region”, som tæller organisationer fra 10 forskellige lande i Skandinavien og Østersøområdet.

Platformen er senest blevet støttet af Erasmus+ programmet i projektet “Improvement of the social entrepreneurship networking and educational possibilities in the Baltic Sea region”.

Projektet, der skal styrke netværk og uddannelse for sociale entreprenører i Østersøregionen, skal fra 2017-maj 2020 vedligeholde og opdatere platformen med viden og vejledning til sociale iværksættere og socialøkonomiske virksomheder. Projektet har en målsætningen om, at fortsætte udviklingen af platformen, udvide netværket og dele erfaringer samt viden igennem oplysning, uddannelse, rådgivning og forskning omkring socialt entreprenørskab i Østersøregionen.
Projektet vil ligeledes hjælpe eksisterende virksomheder og start-ups med at forbedre og effektivisere deres indsats indenfor det socialøkonomiske felt.

På socialenterprisebsr.net platformen kan sociale iværksættere finde:

En stor database med socialøkonomiske virksomheder i alle de deltagende lande Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island, Estland, Letland, Litauen, Polen, Tyskland og Rusland. Databasen er bl.a. oprettet med henblik på at synliggøre socialøkonomiske virksomheder og
Hvis du er en socialøkonomisk virksomhed og ikke står i databasen men har lyst til det – så kontakt Per på per@socialeentreprenorer.dk

Der er også et stort bibliotek, hvor man kan finde materiale om succesfulde forretningsmodeller, værktøjer til at måle impact samt undervisningsmaterialer.

Der er en stor blog med relevante artikler om socialt entreprenørskab, socialøkonomiske virksomheder og andre emner relevante for sociale iværksættere.

Platformen indeholder også en kalender med internationale events og konferencer indenfor det socialøkonomiske område.
Afholder du events med internationalt islæt, er du velkommen til at få dem med i oversigten.
Kontakt Per på per@socialeentreprenorer.dk

Involverede parter i platformen er bl.a.:

Social Innovation Centre (Letland)
Sociale Entreprenører i Danmark (Danmark)
Stowarzyszenie “Baltycki Instytut Spraw Europejskich i Regionalnych”
BISER (Polen)
Kasvuhuone – Growth Room Cooperative (Finland)
Kveikja (Island)
Eesti Külaliikumine Kodukant (Estland)
Socialiniu investiciju fondas (Lithauen)

Læs mere om Social Entrepreneurship Network in the Baltic Sea Region på: www.socialenterprisebsr.net
Følg netværket på facebook

Yderligere information om platformen og projektet hos:
Per Bach, email. per@socialeentreprenorer.dk

 

Disclaimer:
The content of this publication is sole responsibility of the project coordinator and may not always reflect the views of the European Commission or the National Agency.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top