skip to Main Content

Minikonference om socialøkonomi i almene boligområder

KAB afholder Minikonference om socialøkonomi og socialt ansvar i almene boligområder torsdag d. 8. maj 2019 i København.

Boligforeningen 3B i samarbejde med KAB’s boligsociale enhed inviterer til minikonference om socialøkonomi og socialt ansvar i almene boligområder. Interessen for socialøkonomi og socialt ansvar følger den stigende bevidsthed om de menneskelige udfordringer, der skabes af vores tid præget af hastige forandringer og øget effektivitetskrav. Mange socialøkonomiske virksomheder og projekter forsøger at give bud på, hvordan vi kan tage et socialt ansvar og i fællesskab takle, at:

– flere mennesker bliver hægtet af arbejdsmarkedet
– flere rammes af psykiske lidelser
– ensomhed galopperer, især i udsatte byområder
– der er stigende pres på naturen og biodiversiteten, også i byen
– mange almene boligområder opleves utrygge pga. manglende byliv og funktioner

At kunne arbejde med netop disse udfordringer var Boligforeningen 3Bs bevæggrund for at begynde at arbejde med socialøkonomi og socialt ansvar i deres boligområder. 3B har i 3 år samarbejdet med stærke partnere, der vil hjælpe med at finde nye veje, når det handler om at skabe muligheder for beboerne.
Den erfaring bringes videre i KAB-fællesskabet, som 3B blev en del af i 2019. Vi vil fortsat gerne have et tæt samarbejde med de mange partnere, rådgivere, vidensinstitutioner, socialøkonomiske virksomheder og engagerede frivillige og erhvervsfolk, som vi har været i kontakt med.
KAB vil gerne sætte socialøkonomi og socialt ansvar på dagsordenen ved at holde denne minikonference i Urbanplanen for at dele vores erfaringer og vores konkrete resultater.

På konferencen kan man møde mange af KAB´s medarbejdere og samarbejdspartnere, samt få mulighed for at tale med folk, der til dagligt arbejder tæt på projekterne og tæt på KAB´s beboere. Der er også mulighed for at høre oplæg fra folk, der har kendskab til arbejdet med socialøkonomi.

Praktisk info:

Tid: torsdag d. 8. maj 2019 Kl. 13:00-17:00
Sted: Hørgårdens A-hus, Amagerfælledvej 73, 2300 KBH S.
Tilmelding: hos Mads Grønbech Pedersen: madpe@kab-bolig.dk +45 3838 1950. Senest den 2. maj 2019

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top