skip to Main Content

D-Prize Global Competition 2019

D-Prize Global Competition 2019 søger nye sociale iværksættere, som kan give bud på indsatser, der kan være med til at bekæmpe ekstrem fattigdom. Ansøgningsfrist er d. 2. juni 2019.

I år vil op til 30 teams kunne vinde priser op til 20.000 dollars hver, som de kan starte nonprofits eller sociale virksomheder for – virksomheder som kan iværksætte indsatser, der kan nå tusinder, måske endda millioner af mennesker.

Hvem kan ansøge? 
Det er vigtigt, at du er ambitiøs og kan forestille dig selv som succesfuld iværksætter. Du er klar til at starte en ny virksomhed, og hvis et pilotprojekt er succesfuldt, er du villig til at vækste den til en større organisation der kan skabe positiv forandring på verdensplan. Hvis du stadig er studerende eller har et job, skal du have en klar ide om, hvordan du kan overgår til en heltidsstiftende iværksætter.
D-prize er udelukkende interesseret i virksomheder, der skal skalere en fattigdomsindsats, som allerede har bevist at den virker og er rettet imod udviklingslandene.

Læs D-prize og deltage i konkurrencen på www.d-prize.org

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top