skip to Main Content

100 nordiske virksomheder som kan forandre verden

Det svenske væksthus og investeringsselskab Norrsken har netop udgivet en liste over 100 nordiske virksomheder som fonden mener har størst potentiale til at skabe positiv social forandring i verden.

Norrsken blev grundlagt af Niklas Adalberth, miliardær og en af stifterne af IT virksomheden Klarna.  Norrskens liste samler 100 virksomheder, som bl.a. har fokus på madspild, bæredygtig energiproduktion, effektive sundhedsløsninger og forebyggelse af svindel i virksomheder. Størstedelen af virksomhederne på listen er svensk e(63%), hvilket måske ikke er overraskende, efterfulgt af Finland, Norge, Danmark og Island (med kun 2% af virksomhederne).

Norrsken vil gerne sætte fart å udviklingen af social ansvarlige virksomheder og er derfor nu ved at forberede en ”Impact Week” i Stokholm til september 2019. Her vil der udover taler, oplæg, optræden og festligheder være en afsluttende Impact Award show, hvor de impact virksomheder belønnes for deres arbejde.
Norrsken vil i fremtiden gøre eventen til en europæisk begivenhed.

Se listen over de 100 virksomheder her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top