skip to Main Content

Hvilken social organisation skal vi give et kommunikationsløft i 2019?

Bureauet Re-Mind vil som julegave i 2018 gerne hjælpe og løfte en mindre NGO eller social forening med deres kommunikation, skærpe deres strategiske ledelsesperspektiv og styrke deres politiske interessevaretagelse.

Re-Mind vil gerne ønske en glædelig jul og godt nytår til alle vores sociale samarbejdspartnere og venner af huset. Tak for et meget spændende år med timer og tanker med jer om morgendagens svar på konkrete velfærdsudfordringer.

Vi er glade for, at vi i 2018 har været med til at gøre en forskel sammen med gode organisationer for at skabe bedre vilkår og indsatser for udsatte grupper i vores samfund. Det ligger i Re-Minds DNA, at være med til at skabe bedre velfærdsløsninger gennem kommunikation og dokumentation sammen med civilsamfundet, NGO’er, sociale foreninger og virksomheder.

Igen i år går vores julegave ikke til donationer eller til medarbejdergaver. Men i bedste Creating Shared Value ånd vil vi igen hjælpe og løfte en mindre NGO eller social forening med deres kommunikation, skærpe deres strategiske ledelsesperspektiv og styrke deres politiske interessevaretagelse.

– I 2019 står vi ikke mindst over for et meget vigtigt folketingsvalg, hvor socialpolitik er en af de vigtigere dagsordner for både vælgere og politikere.

– Samtidig står vi over for nye rammer og et nyt social finanseringssystem, når satspuljen lukker efter valget.

Hvad får det af betydning for din organisation? For jeres indsats og økonomisk støtte og driftbevilling?

Vi kommer gerne ud og giver et bud på de muligheder og udfordringer, som det næste år vil byde på. Med andre ord en målrettet workshop for jer om påvirkning, positionering og politisk interessevaretagelse.

Så hvis du kender en lille social organisation, som ikke har mange midler, stor gennemslagskraft eller en stærk stemme i offentligheden – så skriv til os – så er det DEN organisation, som vi vil hjælpe i 2019.

Kom med forslag og skriv til os på jon@re-mind.me og se mere på www.re-mind.me

De bedste hilsner fra os fra Re-Mind. Bureauet for social ansvarlighed
Jon Kiellberg
Direktør og ledelsesrådgiver
Analyse og politisk interessevaretagelse

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top