skip to Main Content

The Moral Billionaire: A Social Entrepreneurial Perspective

“The Moral Billionaire”, er en ny bog af Johnny Mor som udforsker nogle af de mest spændende grænser for nutidig forretningsudvikling og ledelse af nogle af de største milliardærer og sociale iværksættere verden over.

Bogen fortæller om nutidens forretningsmiljø og om hvor stor indflydelse berømte milliardærer kvaliteter, etik og værdier ikke kun har indflydelse på deres individuelle virksomheder, men også på sociale, økonomiske, kulturelle, uddannelsesmæssige og politiske institutioner.

Inspirationen til denne bog stammer fra ønsket om at oplyse og tilskynde til en større påskønnelse både i erhvervslivet og samfundet som en helhed om, hvordan milliardærer bliver meget succesfulde og udmærker sig i deres forskellige forretningsprojekter.

FAKTA:

Titel:The Moral Billionaire: A Social Entrepreneurial Perspective
Forfatter: Johnny Mor

Udgivelsesdato: d. 9. november 2018

Bogen er på 105 sider og kan købes her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top