skip to Main Content

Hand in Hand Soap

Den amerikanske socialøkonomisk virksomhed Hand in Hand Soap donerer håndsæbe gennem en “Buy one – Give one” model og underviser i hygiejne for at sænke børnedødelighed i Haiti.

“Buy a bar, give a bar” modellen fungerer meget simpelt ved, at for hver sæbebar kunderne køber hos Hand in Hand Soap, så donerer virksomheden en sæbebar til et lokalsamfund, der har behov for det.

Bag Hand In Hand Soap, der er hjemmehørende i i Philadelphia, står Bill Glaab & Courtney Apple. De to fik ideen til virksomheden da de i 2011 faldt over en artikel, der fortalte at næsten 5 millioner børn hvert år dør af sygdomme, der er relateret til dårlig vandkvalitet.

Efter en smule reseach, fandt parret ud af at 45% af disse dødsfald kunne forebygges med simpel håndvask.
Bill og Courtney besluttede derfor at de ville producerer husholdningsprodukter, som også kunne redde liv. Det blev starten på Hand in Hand Soap.

Hand in Hand Soap har dannet partnerskab med non-profit, My Neighbor’s Children, der er en verdensomspændende non-profit organisation, som hjælper udsatte børn, deres familier og lokalsamfund.
Som følge af det store jordskælv, der ramte Haiti i 2010 ville Hand in Hand Soap gerne fokuserer deres donationer til Haiti, og da My Neighbour´s Children havde 25 års erfaring med at arbejde i netop Haiti var der tale om et perfekt partnerskab. Indtil nu er 100% af Hand in Hand Soap´s donationer gået til Haiti.

Siden starten i 2011 nu har Hand in Hand Soap doneret mere end en million sæbebarer til udsatte børn i Haiti.

Hand In Hand tilbyder ikke bare sæbe, men besøger også lokalsamfundene i Haiti og uddanner mennesker i folkesundhed og hygiejne. I mange udsatte lokalsamfund har befolkningen ikke forståelse for de konsekvenser dårlig hygiejne kan have for ens sundhedstilstand.
Hand in Hand Soap´s arbejde er derfor med til at forbedrer livskvaliteten for masser af mennesker, ligesom det også gavner deres lokalsamfund.

I 2013 udvidede Hand in Hand Soap deres donationsprogram til også at omfatte brønde. Indtil nu har virksomheden bygget eller restaureret 4 brønde, som sørger for rent vand til tusindevis af mennesker på Haiti.

Hand In Hand er en inspirerende og gennemtænkt virksomhed, der har fokus på at skabe positiv social forandring på den mest ansvarlige og bæredygtige måde. Alle produkter fremstilles i USA og er lavet af udelukkende naturlige ingredienser.
Produkterne er miljøvenlige, veganske og fri for palmeolie.

I dag sælges virksomhedens produkter i en lang række butikker i USA bl.a. Ulta og Target og gennem virksomhedens webshop.

Læs mere om Hand in Hand Soap på: www.handinhandsoap.com

Kilde: Causeartist

Photos: Hand in Hand ´s webpage

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top