skip to Main Content

Be Fearless

Be Fearless: Five Principles for a Life of Breakthroughs and Purpose er en ny bog af Jean Case, direktør for Case Foundation. Bogen bringer liv til de fem principper om at være frygtløs, der er fælles for de mennesker og organisationer, der forandrer verden.

Da National Geographic formand Jean Case havde til formål at undersøge kerneværdierne hos mennesker der har skabt store forandringer, tidligere og nutidige, fra opfindere til revolutionære, fandt hun fem overraskende træk, som alle havde til fælles. De var ikke rigdom, privilegier eller endda genialitet. Det var, at alle disse ekstraordinære mænd og kvinder har ydet en stor indsats, taget risici, lært af deres fiaskoer, er nået ud over deres boble og har ladet uopsættelighed erobre deres frygt.

Be Fearless blander historiefortælling og strategi, praktiske tips og inspiration, for at undervise enkeltpersoner og organisationer i, hvordan man sætter disse fem principper i spil, så de også kan inspirere til bemærkelsesværdige gennembrud, der forandrer verden.

Jean Case, den første kvindelige formand for National Geographic Society i dets 130-årige historie og administrerende direktør for Case Foundation. Hun er filantropisk investor, investor og internet impact investor pioner, som også er fortaler for vigtigheden af at omfavne en mere frygtløs tilgang til innovation for at skabe transformative gennembrud.
Hendes karriere inden for den private sektor spænder over næsten to årtier før oprettelsen af Case Foundation i 1997. Før Case Foundation var hun leder hos America Online, Inc. hvor hun stod for den markedsføring og branding, der hjalp med at etablere AOL som alment værktøj. Jean sidder også i bestyrelsen for Accelerate Brain Cancer Cure (ABC2), White House Historical Association og BrainScope Company, Inc., og i advisory boards for Brain Trust Accelerator Fund, Stanford Center for Philantropi og Civil Socity og Georgetown Universitets Beeck Center for Social Impact and Innovation.
Hun blev i 2016 valgt til American Academy of Arts and Sciences og har modtaget æresgrader fra Indiana University og George Mason University.
Be Fearless: 5 Principper for et liv i gennembrud og formål er hendes første bog.

Fakta:
Titel: Be Fearless: Five Principles for a Life of Breakthroughs and Purpose
Forfatter: Jean Case
Forlag: Simon & Schuster
Udgivelsesdato: d. 8. Januar 2019
ISBN-10: 1501196340
ISBN-13: 978-1501196348
Bogen er på 272 sider og kan købes på Amazon her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top