skip to Main Content

Begribe og gøre: Innovation og entreprenørskab I et professionsperspektiv

Begribe og gøre er en ny antologi der samler op og gør status over den aktuelle professions rettede forskning og praksis, der pågår i professionshøjskolerne om innovation og entreprenørskab både i forhold til uddannelsesudvikling og velfærdsinnovation.

Bogen tegner et billede af de metoder, teorier og begreber samt problemstillinger der er I spil indenfor feltet. Det er målet at bogen kan fungere som en tværfaglig lærebog I professionsuddannelserne, det er målet at bogen kan fungere som en tværfaglig lærebog i professionsuddannelserne og indgå I de forskellige uddannelsers implementering af innovation og entreprenørskab, men også at den kan anvendes af professionsudøvere.

Køb bogen her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top