skip to Main Content

Ny database: sammenkobler udvikling og rettighedsaktører med FN-verdensmål

Institut for menneskerettigheder har udviklet databasen ”UPR-SDG Explorer Database”, som sammenkobler aktører der arbejder med bæredygtig udvikling, eksempelvis udviklings- og rettighedsorganisationer sammen med FN’s Verdensmål og menneskerettighederne.

Databasen viser, hvordan de 17 Verdensmål samt 169 delmål som FN’s Menneskerettighedsråd leverer på menneskerettighedsområdet for samtlige FN’s medlemslande, understøtter hinanden.

Formålet er at gøre det lettere for nationer og interessenter at identificere de udsatte målgrupper der prioriteres i de 17-verdensmål, med henblik på at organisationer samt andre aktører kan udvikle konkrete handlinger for disse der både tager bæredygtig udvikling samt menneskerettigheder i betragtning.

Link til database: http://upr.humanrights.dk

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top