skip to Main Content

Fundación MAPFRE Awards for Social Innovation

Fundación MAPFRE Awards for Social Innovation søger sociale innovationer, som kan skabe stor social effekt. Man kan søge om at deltage i inden d. 30. april 2018. Der uddeles tre priser a 30.000€ i tre forskellige kategorier.

Den spanske non profit organisation Fundación MAPFRE har netop lanceret den først udgave af Fundación MAPFRE Awards for Social Innovation sammen med IE business school i Madrid.
Initiativet har til formål at støtte innovative løsninger, der har potentiale til at skabe stor social effekt i tre kategorier:
1) Forbedringer inden for sundhed og digital teknologi (e-sundhed)
2) Innovation af forsikring og social sikring
3) Forbedring af mobilitet og færdselssikkerhed.

Man kan se en uddybning af de tre kategorier her

Fundación MAPFRE og IE business school forsøger at samarbejde med innovations- / iværksætterorganisationer fra hele Europa for at identificere de projekter, der skaber den største, positive sociale effekt og give dem et løft.
Der er deadline for ansøgninger til konkurrencen d. 30. april 2018. Herefter vælges udvælges 27 semi-finalister fra tre regioner (Europa, Brasilien og Latam, der også er en region i Brasilien).
Semifinaler afholdes i Brasilien og Latam i juni-juli 2018 og i Europa i september 2018. Her udbvælges 9 finalister.
De udvalgte finalister modtager støtte fra mentorer og specialiserede trænere, som kan forbedre deres præsentationer.
til Grand Finale eventen, der afholdes d. 17. oktober 2018 i Madrid. Her vil vinderen i de tre kategorier modtage 30.000€ til at booste deres projekt.

Hvad kan man vinde i MAPFRE Awards for Social Innovation
– Både semi-finalister og finalister får mulighed for at kunne promote deres projekt gennem en række kanaler og dermed også løfte deres profil.

– Både semi-finalister og finalister får support, vejledning og hjælp til deres projekt gennem online og fysiske mentorsessions for semifinalisterne og direkte coaching for finalisternes vedkommende.

– Finansiering:
– Pojekterne får synlighed i forhold til mulige finansieringskilder.
– Kontantpris: vinderen i hver af de tre kategorier modtage 30.000€ fra Fundación MAPFRE som en donation.
– Semi-finalister og finalister får dækket udgifter til rejse og logi i forbindelse med deltagelse i konkurrencens events.

Fundación MAPFRE har tilbudt at hjælpe danske projekter, der overvejer at søge med yderligere oplysninger og med vejledning i forhold til at få skrevet en succesfuld ansøgning til konkurrencen. Det kan foregår gennem Skype eller video-konference.

Hvis du overvejer at søge og er interesseret i vejledning fra Fundación MAPFRE, kan du kontakte Per Bach på email per@socialeentreprenorer.dk

OM Fundación MAPFRE
Fundación MAPFRE er stiftet i 1975 og har fokus på menneskers velbefindende og sociale fremskrid.
Fondens, der er organiseret som en non-profit institution, er at bidrage til at forbedre menneskers livskvalitet og skabe samfundsmæssige fremskridt gennem multinationale programmer og aktiviteter.
Fundación MAPFRE er helt opmærksom på, at man som en global organisation, kun er stand til at bevæge sig fremad gennem en forståelse af de nye realiteter der hele tiden opstår i en foranderlig verden.

Fondens arbejde er organiseret omkring fem hovedaktiviteter som alle er del af et fælles mål: Fondens etiske forpligtigelse overfor samfundet.
De fem områder er:

– Social handling – at arbejde for at forbedre mennesker livsbetingelser.
– Kultur – at arbejde for at sikre at kultur er for alle.
– Sundhedsfremme – at arbejde for at vise mennesker hvordan man lever et sundt liv.
– Forebyggelse og færselssikkerhed – at arbejde for at alle tager ansvar for sikkerhed på vejene og forebyggelse af uheld

– Forsikring og social beskyttelse – at arbejde for at udbrede kendskab til forsikrings- og sociale beskyttelsesordninger.
Læs mere om Fundación MAPFRE på www.fundacionmapfre.org/fundacion/en/

Læs mere om MAPFRE Awards for Social Innovation og ansøg om at deltage her

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top