skip to Main Content

Det summer i Bistad

I den socialøkonomiske virksomhed Bistad i Aarhus er man i fuld gang med at forberede den kommende sæson. En stor del af arbejdet kommer til at fokusere på, hvordan Bistad gennem salg af produkter og ydelser kan blive økonomisk bæredygtig.

Bistad var økonomisk udfordret i slutningen 2016, men modtog en donation fra Det Obelske Familiefond over 3 år.
I den treårige periode bevillingen løber er opgaven derfor primært at arbejde med, hvordan virksomheden kan blive økonomisk bæredygtig gennem forskellige typer af indtægtsgivende aktiviteter.
Det betyder bl.a. at Bistad arbejder på udvikling af forskellige nye produkter på basis af honning og voks, men også konsulentarbejde på basis af den viden Bistad har tilegnet sig gennem driften af virksomheden siden starten i 2012.

En af de måder Bistad tjener penge på, til at kunne lave det sociale arbejde og arbejdet med information om bierne og biodiversiteten, er ved, at lokale virksomheder sponsorerer bistader, der bliver opstillet ved deres virksomhed.
Bistad vil rigtigt gerne have mange flere virksomheder med, så hvis du arbejder i en virksomhed i Aarhus området, hvor du tænker det kunne være spændende med bier, så prøv at vise din arbejdsgiver denne lille film, eller peg dem i retning af Bistads hjemmeside, hvor man kan læse mere om Bistads sponsoraftaler

Som noget nyt vil man fremover kunne få gammeldags trugstader med kobbertag, opstillet ved virksomheden, i stedet for styroporstaderne som vi hidtil har brugt. Bistad arbejder i øjeblikket på at gøre tilbuddet helt klart, hvorefter det vil være at finde på virksomhedens hjemmeside.

Bistads produkter kan købes i flere lokale butikker i Aarhus og via Bistads webshop her

Læs mere om Bistad på http://www.bistad.dk

Yderligere information og spørgsmål kan rettes til
Lene Kiel Jensen, daglig leder
Tlf.: 41 17 72 32
Email: bistad@bistad.dk

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top