skip to Main Content

YES! i am the CHANGE: Verdens største bevægelse for sociale film

YES! i am the CHANGE er et indisk transformationsprogram og en video-platform, der motivere unge, sociale virksomheder og NGO’er til at skabe positiv forandring igennem social storytelling med videoformidling som værktøj.

Den indiske YES FOUNDATION står bag initiativet og invitere både unge, filmskabere, NGO’er og sociale virksomheder til at deltage i YIAC Social Film Making Challenge. Her kan de forskellige aktører formidle historier om hverdagshelte, virksomheder der tager et socialt ansvar og det arbejde som NGO’erne udfører. De 20 bedste film belønnes med en økonomisk gevinst.

Dermed har YES FOUNDATION en anden tilgang til social entreprenørskab, ved at skabe fokus og stimulere social forandring med videoformidling som værktøj. De 20 bedste film tildeles en økonomisk gevinst og NGO’er samt socialøkonomiske virksomheder med en bæredygtig og et skalerbart projekt, kan tildeles økonomisk støtte og mentorskab i tre år.

Læs mere her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top