skip to Main Content

Social Startup Success

Social Startup Success: How the Best Nonprofits Launch, Scale Up, and Make a Difference er en ny bog af Kathleen Kelly Janus om hvad det er, der får startups til at få succes eller at fejle.

Kathleen Kelly Janus, underviser ved Stanford Universitets Programe for Social Entrepreneurship og grundlæggeren af den succesrige socialøkonomiske virksomhed Spark, der er startet for at at undersøge, hvad der gør at en startup lykkes eller fejler. Hun har lavet undersøgelser med mere end 200 succesfulde sociale iværksættere og interviewet snesevis af grundlæggere.

I Social Startup Success deler hun sine resultater fra sit arbejde med masser af iværksættere, der arbejder for at skabe positiv social effekt, og afslører, hvordan de bedste organisationer løser problemet med at skabe indtægter.
Hvordan skalaer socialøkonomiske virksomhede deres indtægt til over 2 millioner dollars, der er Janus klare benchmark for hvornår en socialøkonomisk virksomheds er bæredygtig.

Bogen indeholder indsigter og nøgletal fra bl.a.DonorsChoose grundlæggeren Charles Best, charity:water’s Scott Harrison, Reshma Saujani fra Girls Who Code og mange andre.
Kathleen

Kelly Janus
Kathleen Kelly Janus er social iværksætter, forfatter og foredragsholder ved Stanford Universitets Program for Social Entrepreneurship. Som ekspert i filantropi, millennials og skalering af startups, har hendes arbejde været omtalt i Wall Street Journal, Huffington Post, Stanford Social Innovation Review, Tech Crunch og San Francisco Chronicle. I 2014 modtog hun Laura Arrillaga-Andreessen SV2 Social Impact Award for hendes engagement i filantropi. Hun er kandidat fra Berkeley Law School og har også taget eksamen fra U.C. Berkeley.

Fakta:
Titel: Social Startup Success: How the Best Nonprofits Launch, Scale Up, and Make a Difference
Forfatter: Kathleen Kelly Janus
Forlag: Da Capo Lifelong Books
Udgivelsesdato: d. 16. januar 2018
ISBN-10: 0738219908
ISBN-13: 978-0738219905

Bogen er på 272 sider og kan købes på Amazon her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top