skip to Main Content

The Evolution of Social Innovation

The Evolution of Social Innovation Building Resilience Through Transitions er en ny bog om sociale innovationer, og hvordan de kan gøres mere transformative. Stockholm Resilience Centre holder lanceringsevent for bogen d. 29. januar 2018 i Stockholm.

På et tidspunkt, hvor regeringer og civilsamfundsorganisationer satser stadigt mere på social innovation som en vej til transformation, er det vigtigt at forstå, hvad der kendetegner social innovation med et transformativt potentiale. Spændende og lovende ideer synes at dø ud lige så tit som de får succes, og markedsmekanismer, der går langt i retning af at bidrage til succesfulde tekniske innovationer, spiller i virkeligheden en ubetydelig rolle i forhold til sociale innovationer.

Casene i denne bog undersøger udviklingen af vellykket social innovation – fra de er ideer, som katalyserede sociale- og systementreprenører til at skabe nye processer, platforme, projekter og programmer, til de bliver til grundlæggende sociale forandringer i kultur, økonomi, lovgivning og politikker, der opstår som et resultat. Dermed forklarer forfatterne, hvordan man genkender transformative potentialer i de tidlige stadier af social innovation, som vi ser i dag.

Stockholm Resilience Centre holder lanceringsevent for bogen d. 29. januar 2018 i Stockholm..
Læs mere om eventen her

Fakta:
Titel: The Evolution of Social Innovation Building Resilience Through Transitions
Forfattere: Bogen er Redigeret Frances Westley, J.W. McConnell formand for Social Innovation, Waterloo Institute for Social Innovation and Resilience, University of Waterloo, Katharine McGowan, adjunkt, Bissett School of Business, Mount Royal University and Ola Tjörnbo, adjungeret professor, Waterloo Institute for Social Innovation and Resilience, University of Waterloo, Canada.
Forlag: Edward Elgar Publiching
ISBN: 978 1 78643 114 1
Bogen er på 288 sider og kan købes her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top