skip to Main Content

Ny Engelsk rapport: 1,44 millioner er beskæftiget i den socialøkonomisk sektor

Den Engelske regering har udformet rapporten Social Enterprise: Market Trends 2017. Målet med rapport er at forbedre metoderne, der gør det muligt at identificere sociale virksomheder indenfor de mindre virksomheder.

Rapporten vurderer at der er 471,000 socialøkonomiske virksomheder i England og 1,44 millioner mennesker beskæftiget i sektoren. sociale virksomheder udgør 9% iblandt Englands mindre virksomheder, hvilket tæller alle virksomheder med under 250 ansat.

Rapporten viser derudover at 93% af de socialøkonomiske virksomheder genererede profit, op mod de almindelige virksomheder hvor 76% genererede profit.

Photo credit: UK Parliament

Læs rapporten her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top