skip to Main Content

Vær med i verdenstimen: Undervisningsmateriale omkring FN’s bæredygtighedsmål

Verdenstimen.dk og Worldslargestlesson.globalgoals.org er to hjemmesider der indeholder materiale der kan undervise børn i FN’s 17 bæredygtigheds mål.

På den internationale hjemmeside he Worlds Largest Lesson kan man klikke på hver enkelt af de 17 bæredygtighedsmål, for at finde undervisningsmateriale tilpasset det enkelte mål.
Tilknyttet hjemmesiden er en funktion, hvor skoleklasser under hashtagget #teachSDGs kan dele historier omkring, hvordan de arbejder med bæredygtighedsmålene, til inspiration for andre skoleklasser. Derudover kan man vælge at besøge hjemmesiden som enten ”underviser” eller ”elev”, så siden tilpasses den enkeltes behov.

På den danske hjemmeside verdenstimen er undervisningsmaterialet tilpasset alt efter om det er til uddannelsestrin – indskoling, mellemtrin, udskoling eller ungdomsuddannelse.
Derudover kan man som underviser vælge hvilket fag man underviser i, eksempelvis biologi eller billedkunst. Udover undervisningsmaterialet er der også udarbejdet forskellige opgaver man kan sætte eleverne til, så som at klippe en film eller lave en tegneserie.

Læs mere på: worldslargestlesson.globalgoals.org
eller på den danske side Verdenstimen: www.verdenstimen.dk

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top