skip to Main Content

Opening up to an ERA of Social Innovation

Konferencen afholdes i Lisabon d. 27.-28. November 2017.

Konferencen til formål at øge social innovation i Europa, fordi social innovation er en god og omkostningseffektiv måde at fremme inkluderende og velstandskabende offentlige politikker ved at udvikle en ny fortælling og give denne nye fortælling midlerne til at slå rod, vokse, blomstre og bære frugt.

Konferencen er organiseret af EU Kommissionen, den portugisiske regering og Calouste Gulbenkian Foundation.

Arrangementet søger at samle forskere i verdensklasse inden for social innovation, innovatører, sociale iværksættere, repræsentanter for civilsamfundet, nationale og regionale politiske beslutningstagere, aktører på kommunalt og by-niveau, sociale innovationsfonde, filantroper, venturekapitalister, businessangles, studerende og politikere.

Konferencen vil blive struktureret på følgende måde:

– Der tages fat på resultater i forhold til social innovation

– Identificering potentielle fremtidige muligheder i forhold til social innovation, ikke kun hvad der er til gavn for den samfundsmæssige tilstand, men også mht. vækst, beskæftigelse og forretningsudvikling for Europa.

– Gennemgang af nye tendenser inden for social innovation

– Undersøgelse af muligheden for social innovation i den næste generation af offentlige politikker

– Undersøgelse af finansieringsinstrumenter

Læs mere om konferencen her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top