skip to Main Content

MoringaConnect

Moringa Connect er en socialøkonomisk virksomhed i Boston MA, USA, som beskæftiger sig med at hjælpe bønder i Ghana ud af fattigdom ved at lære dem at dyrke og presse olie fra moringa træer. Virksomheden sælger produkter i Ghana og USA under sloganet” ”Transforming lives through the Moringa Tree”.

Træet, som også bliver kaldt mirakeltræet, stammer oprindeligt fra Sydøst Asien, men egner sig godt til det tropiske klima i Ghana. Dets frø er rige på antioxidanter og bladene fyldt med vitamin A, proteiner, calcium og jern.

Virksomheden hjælper bønderne med finansiering, lærer dem at dyrke og anvende de næringsholdige produkter og opkøber overskydende råvarer. Af disse råvarer udvikles produkter, som sælges globalt under de 2 brands True Moringa, som producerer 100% rene hud- og hårplejeprodukter samt Minga Foods, der producerer the.
Selskabet, der er startet af Kwami Williams and Emily Cunningham, har hjulpet mere end 2500 småbønder med at tjene over 400.000 $ samt plantet over 200.000 træer.

Missionen er at plante mere end 1.000.000 træer i 2017, og Moringa Connect er klar til at hjælpe i andre afrikanske lande.
British Council’s Global Social Enterprise program, har sat de 2 virksomheder Investing for Good in the UK og Growth Mosaic in Ghana sammen med henblik på at danne en investeringsfond, som skal finansiere MoringaConnect og andre socialøkonomiske virksomheder i Ghana.

Læs mere på moringaconnect.com

Fotos: from MoringaConnects webpage

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top