skip to Main Content

Frank Water

Frank Water er en socialøkonomisk virksomhed i, England, der sælger vand og genopfyldelige vandflasker og bruger overskuddet fra virksomheden til projekter i Indien og Nepal, der skal give befolkningen dér adgang til rent drikkevand.

For at tage endnu større samfunds- og miljøansvar, har virksomheden fra d. 24. maj besluttet at stoppe salget af vand i engangsplastik flasker, og sælger nu udelukkende vand på glasflasker, refill stålflasker samt i drikkevands tanke.

Frank Water blev startet af den unge entreprenør Katie Alcott i 2005 i Bristol, England, der som 17 årig blev hun smittet med dysenteri under et ophold i Indien. Det blev inspirationen til, at Katie efter universitetet besluttede sig for at starte den registrerede socialøkonomiske virksomhed, som finansierer levering af rent drikkevand gennem større WASH (water, sanitation and hygiene) projekt programmer.

Siden 2005 har Frank Water forsynet mere end 325.000 mennesker i 298 nærområder med sikkert, rent drikkevand.
Frank Water anvender den mest hensigtsmæssige teknik i udførslen af projekterne. Det indebærer ofte traditionelle teknikker som opsamling af regnvand og tanksystemer. Virksomheden dedikerer sin indsats til områder, hvor dens arbejde har størst effekt og arbejder med marginaliserede stammegrupper, beboere i storby slumkvarterer og svært tilgængelige landområder.

Se mere på: www.frankwater.com og på Frank Waters facebookside

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top