skip to Main Content

Impact Loans England

Big Issue Invest i England har lanceret Impact Loans England, en 5 millioner pund stort udlånsordning, som giver socialøkonomiske virksomheder adgang til lån mellem 20.000-150.000 pund.

Programmet er finansieret af Access – The Foundation for Social Investment, med lånekapital fra Big Lottery Fund og Big Society Capital, og er tilgængeligt for organisationer og socialøkonomiske virksomheder i hele England med 5 millioner pund over de næste tre år.

Ifølge direktør for Impact Loans England, Daniel Wilson-Dodd, kæmper mange organisationer og socialøkonomiske virksomheder for at få adgang til små og mellemstore lån, som ordningen er sat i verden for at støtte.

Big Issue er en af verdens største gade aviser og Englands kendteste socialøkonomiske virksomheder, hvis sociale formål er at hjælpe hjemløse.
I 2005 oprettede Big issue en social investerings gren, Big Issue Invest, for at øge effekten af sit arbejde ved også at hjælpe andre socialøkonomiske virksomheder gennem investeringer.

Impact Loans England er en fortsættelse af det arbejde Big Issue Invest har været i gang med de seneste år gennem ordninger, som har skullet hjælpe socialøkonomiske virksomheder med at vækste, ofte ved at de får adgang til finansiering for allerførste gang.

Læs mere her

 

Kilde: Big Issue Invest

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top