skip to Main Content

Jagriti Yatra

Jagriti Yatra er verdens længste togrejse dedikeret til socialt entreprenørskab og en årlig tilbagevendende begivenhed hen over årsskiftet, hvor sociale iværksættere besøger en række byer i Indien med udstillinger, debatter og workshops.

Jagriti Yatra afholdtes første gang i 2007 i forbindelse med 60 året for Indiens selvstændighed og er inspireret af Ghandis togrejser rundt i Indien.
Formålet med Jagriti Yatra,er at inspirere de fremtidige iværksættere, der skal hjælpe med at opbygge Indien gennem iværksætteri.
I 2016 udgaven af Jagriti Yatra deltager 480 sociale iværksættere på den 8.000 km lange togrejse, som over 15 dage besøger 12 byer i Indien fra d. 24. december 2016 til d. 8. januar 2017.

Jagriti Yatra er et stort udstillingsvindue for sociale entreprenører og socialøkonomiske virksomheder, der dækker en bred vifte af produkter og initiativer fra sikre fødevarer, landbrugsredskaber, opsamling af regnvand, håndværk fra udkantsområder, solenergi løsninger, upcycling af produkter, øko turisme, genbrug, crowd-aktivisme og warables.

Læs mere om Jagriti Yatra på www.jagritiyatra.com

Kilde: You Story

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top