skip to Main Content

Global Festival of Ideas for Sustainable Development

Global Festival of Ideas for Sustainable Development afholdes d. 1.-3. marts 2017 i Bonn, hvor den samler ledende tænkere, beslutningstagere, civilsamfundet og aktivister sammen med gaming eksperter og politik simulatorer.

Global Festival of Ideas for Sustainable Development

I september 2015 blev 193 verdensledere enige om FN´s 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling (SDG), der skal udrydde fattigdom, beskytte planeten og sikre velstand for alle. Hvis sådan et ambitiøst mål skal nås er der brug for at revolutionere den måde vi tænker international udvikling på. The Global Festival of Ideas vil gerne være en katalysator for sådan en revolution.

Festivallen bliver verdens første ”spilbare” konference, hvor deltagere har mulighed for at være aktive medspillere i forhold til Bæredygtighedsmålene og udforske, hvordan de kan blive indfriet.

Som deltager bliver man således involveret i interaktive og medrivende sessioner, der forsøger at tackle de svære valg og afvejninger i den ambitiøse globale dagsorden. Konferencen skal på den måde kortlægge nytænkning på verdens største udviklingsmæssige udfordringer og mobilisere centrale partnerskaber og ressourcer til at skabe handling nu og i fremtiden.

The Global Festival of Ideas for Sustainable Development organiseres af UN SDG Action campaign og Overseas Development Institute (ODI), sammen med Cepei, Data-Pop Alliance, Plan International, Salzburg Global Seminar, the World Food Programme (WFP) og World Resources Institute (WRI).

Læs mere på : GlobalFestivalofIdeas.org
@GlobalFestIdeas#GFI4SD

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top