skip to Main Content

Bæredygtige julegaver 2016

Vi har samlet en række link fra hele verden med forslag til julegaver fra socialøkonomiske og bæredygtige virksomheder og organisationer.

Danmark
“Køb Socialt” er en portal, som henvender sig til offentlige og private indkøbere og bevidste forbrugere, som gerne vil handle socialt ansvarligt.
Læs mere: Klik her!

SocialGoodStories er et dansk initiativ, som arbejder for at finde produkter fra hele verden, der kombinerer høj kvalitet med en unik fortælling om socialt engagement. Her kan man købe gaver af høj kvalitet og samtidig tage et socialt ansvar.
Læs mere: Klik her!

Du kan også købe gaver og gavekort direkte hos danske socialøkonomiske virksomheder, f.eks. café-besøg, puder, tasker, honningprodukter, vintage-tøj og meget andet.
Se SED’s liste over socialøkonomiske virksomheder i Danmark: Klik her!

Social Good Stories

Resten af verden verden
Good Spender er en australsk online portal med varer (og julegaver) fra australske socialøkonomiske virksomheder.
Læs mere: Klik her!

Virksomhederne bag The Guardians’ Social Enterprise Christmas Gift Advent Calender kan også være til inspiration til julegaver fra engelske socialøkonomiske virksomheder.
Læs mere: Klik her!

Avisen Pioneers Post, der bl.a skriver om bæredygtige innititativer og socialøkonomiske virksomheder har samlet en lille liste over steder, hvor man kan købe bæredygtige og social økonomiske julegaver.
Læs mere: Klik her!

engelske Charity Bank har har lavet en alternativ julegave guide og giver samtidig en række råd til, hvordan man kan købe bæredygtigt ind til jul.
Læs mere: Klik her!

Global Seesaw er en socialøkonomisk virksomhed som arbejder med at forhindre udnyttelse af mennesker i forbindelse med menneskesmugling og prostitution. Organisationen sælger miljøvenlige og fairtrade varer.
Læs mere: Klik her!

Eden Project er en engelsk velgørende organisation og en socialøkonomisk virksomhed som arbejder med formidling og læring omkring bæredygtighed gennem praktiske eksempler. Organisationen driver en butik med salg af bæredygtige gaveartikler. Overskud af salg fra butikken går til at igangsætte projekter med social og miljømæssig bæredygtighed.
Læs mere: Klik her!

YES! Magazine’s Green Holiday Gift Guide
Læs mere: Klik her!

Canadian Social Enterprise Marketplace.
Læs mere: Klik her! 

Hvis du skulle have flere forslag til listen, så send dem gerne til os via: per@socialeentreprenorer.dk

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top