skip to Main Content

Gurubogen

Gurubogen er en ny bog, hvor 100 af verdens førende iværksættere skriver om innovation, iværksætteri og ledelse, og der er artikler om både socialt iværksætteri, bæredygtighed, åbenhed og inklusion.

I bogen kan man bl.a. blive klogere på, hvorfor idéer slet ikke er så vigtige, som vi går og tror, og hvorfor vi skal droppe snakken om at være forandringsparate og i stedet blive forandringsskabende.

Bogen indeholder også konkrete råd til organisationer i alle faser af deres udvikling, en palet af måder at sikre innovationskulturen m.v.

Af bogens 100 artikler er 93 skrevet særligt til GURUBOGEN, mens 7 tidligere er publiceret på engelsk igennem personlige blogs el. lign.

Udover kendte internationale iværksættere indeholder bogen også artikler af Thor Thorø, stifter af Social Foodies, Frederik Ottesen, stifter af Little Sun, sanger og sangskriver Mads Langer, Mogens Thomsen, der står bag StartupSvar.dk og tidligere Danfoss direktør Jørgen Mads Clausen.

Bogen blev lanceret ved Invitation Only Event på Rainmaking Loft i København d. 15. november 2016 med deltagelse af bl.a. H.K.H. Prins Joachim og Erhvervs og Vækstminister Troels Lund Poulsen.

Fakta:
Titel: Gurubogen
Udgivelsesdato: d. 15. november 2016
Redaktion: Jonathan Løw
Forlag: Listen Louder
ISBN: ISBN: 978-87-997323-1-9 (hardcover), 978-87-997323-2-6 (e-bog)
Bogen er på 444 sider og kan købes på Gurubogens hjemmeside: Klik her!

Læs mere om Gurubogen her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top