skip to Main Content

Reach for Changes nye Gamechangers 2016

Fredag d. 4. november afholdtes finalen for TV3, Viasat og Reach for Changes Game Changer-kampagne! Her pitchede otte nytænkende, modige og passionerede sociale entreprenører deres innovative idé til at gøre hverdagen bedre for børn og unge i Danmark.

Reach for Changes nye Gamechangers 2016

Game Changer-finaledagen blev skudt i gang ved at hver enkel finalist skulle pitche deres innovative idé foran et børnepanel bestående af to 8. klasser fra Det Kongelige Vajsenhus Skole, en skole udelukkende for børn af enlige forældre, og en ekspertjury.
I år bestod juryen af Karen Ellemann, Social- og Indenrigsminister, Inge Grønvold, direktør for Lauritzen Fonden, Kim Poder, CEO af Modern Times Group Danmark, Max Andersen Chief Operating Officer ved TV3 SPORT, Søren Lottrup, partner hos Accelerace, Ronnie Schmidt, Director of Northern Europe hos Reach for Change og Kigge Hvid, bestyrelsesmedlem i Lauritzen Fonden og CEO for Index.
Facilitator for juryen var Marie-Louise Köhl Harritsø, Country Manager for Reach for Change Denmark. Børnepanelet blev i år faciliteret af YouTube- og Splaystjernen Alexander Husum og dagens vært var Camilla Ottesen.

Alle deltagere formåede at præsentere den sociale problemstilling, deres unikke løsning herpå samt deres grundlag for den forretningsmæssige side af deres organisation klart, tydeligt og overskueligt. Netop derfor var juryen og børnepanelets beslutning ekstraordinært vanskelig. Efter nøje overvejelser og grundige voteringer blev der dog fundet to vindere, og valget faldt på:

Årets Game Changer 2016: Sanna Rasmussen med Familiestøtten der: ”Sammenkobler økonomisk udsatte familier med ressourcestærke familier” (http://denmark.mtggamechangers.com/candidate/familiestoetten)

Børnepanelets Favorit: Jon Andersen med Companion der arbejder med: ”Ressourcestærke rollemodeller og relationer i nye konstellationer” (http://denmark.mtggamechangers.com/candidate/companion)

De to vindere og samtlige otte deltagere ved årets Game Changer-finale har alle vundet en plads i Reach for Changes Inkubatorprogram, hvor der for sociale entreprenører, på årsbasis, ydes kompetenceopbygning, adgang til netværk og værktøjer inden for forretningsudvikling og økonomisk bæredygtighed.
http://denmark.mtggamechangers.com kan du læse meget mere om de otte nye Change Leaders. På Facebook og Instagram kan man følge Reach for Changes arbejde på: @reachforchangedenmark.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top