skip to Main Content

Tilskudspuljen til socialøkonomiske virksomheder kan nu søges

Socialøkonomiske virksomheder kan nu søge om midler til at styrke deres virksomhed gennem konkret forretningsudvikling eller opbygning af nye strategiske partnerskaber.

Dialogforum for Samfundsansvar og Vækst er blevet tilført 5 millioner kr. til etablering af en tilskudspulje målrettet socialøkonomiske virksomheder. Midlerne er afsat til at fremme markedsudvikling i den socialøkonomiske sektor gennem partnerskaber og styrke professionalisering i de socialøkonomiske virksomheder gennem målrettet forretningsudvikling.

Dan Boyter, Formand for Dialogforum for Samfundsansvar og Vækst er utrolig glad for, at erhvervs- og vækstministeren har fået afsat midler til en styrket indsats for socialøkonomiske virksomheder. Midlerne kan være med til at understøtte nye partnerskaber og en yderligere professionalisering af de socialøkonomiske virksomheder til gavn for udsatte mennesker og for samfundet.

Man kan søge om tilskud i et af to spor:
Spor A: Markedsudvikling igennem strategiske partnerskaber
Spor B: Forretningsudvikling i socialøkonomiske virksomheder.

Læs mere om puljen og ansøgningskriterierne på Erhvervsstyrelsen hjemmeside: Klik her!

Der er ansøgningsfrist d. 6. januar 2017 kl. 12:00.

Ansøgere får svar ultimo februar 2017.

Erhvervsstyrelsen afholder et informationsmøde om puljen d. 31. oktober 2016 kl 10.00-12.00 i Erhvervsstyrelsen på Langelinie Allé 17, 2100 Kbh. Ø.
Tilmelding kan ske på mail til Sophian Drif,  sopdri@erst.dk

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top