skip to Main Content

Socialøkonomisk virksomhed – økonomisk vækst eller social foranstaltning

Huset Venture holder konference om, hvor socialøkonomiske virksomheder er på vej hen, og hvilken rolle de skal spille i samfundet fremover. Konferencen afholdes d. 30. november 2016, kl. 10.00-16.00 på Christiansborg i Proviantgården.

Danske socialøkonomiske virksomheder er lige nu hybrider, der går i mange retninger og befinder sig mellem forskellige sektorer. Det er virksomheder, som alle vil gøre en forskel i samfundet på en bæredygtig måde. På den ene side opfattes socialøkonomiske virksomheder som et entydigt bidrag til økonomisk vækst og og på den anden side som en ren social foranstaltning.

Konferencen vil belyse disse modsætninger med oplæg fra eksperter på feltet gennem de seneste 10-15 år.

Afslutningsvis giver fire politikere deres bud på, hvor de og deres parti placerer socialøkonomiske virksomheder nu og i fremtiden.

På konferencen kan man opleve:
Mikael Eggert Jørgensen, Direktør i Huset Venture, Kjeld Søndergaard, Udviklingschef i Huset Venture, Steen Bengtson, Seniorforsker ved SFI, Kristian Thor Jakobsen, Analysechef i Den Sociale Kapitalfond, Susanne Westhausen, Direktør i Kooperationen , Lars Hulgaard, Professor i Socialt Entreprenørskab ved RUC, Jon Krog, Branchedirektør i Selveje DK og Knud Aarup, Uafhængig agent i udvikling af velfærdssamfundet..

Konferencen afholdes d. 30. november kl. 10-16 i Proviantgården, møderum PRO-D, Rigsdagsgården 7, 1218 København.

Det er gratis at deltage efter først til mølle princippet.

Se hele programmet samt hvor du tilmelder dig her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top