skip to Main Content

Socialøkonomisk forretningsudvikling i Roskilde

Social Vision Roskilde inviterer til ”socialøkonomisk forretningsudvikling” d. 25. oktober 2016.

Har du verdens måske bedste socialøkonomiske forretningsidé – og drømmer du om at starte eller være en del af en virksomhed, der både tjener penge, og også ”giver noget tilbage”, men har brug for at andre hjælper dig videre.
Så er Social Vision Roskildes arrangement måske noget for dig.

Social Vision Roskilde er et netværk af kreative ildsjæle, dygtige erhvervsdrivende, og erfarne organisationsfolk, der alle ønsker at skabe en social forskel. Netværket stiller viden og tid til rådighed, og håber at du har lyst til at være med til at udvikle og realisere verdens bedste socialøkonomiske forretningsidé.

En socialøkonomisk virksomhed forstås i denne sammenhæng som en privat virksomhed, der bidrager til at løse en samfundsmæssig problemstilling, og som reinvesterer sit overskud i at løse denne problemstilling. Det kan fx være miljøudfordringer, at bekæmpe ensomhed, styrke sundheden, skabe jobs til udsatte borgere, eller 1000 andre ting. Det er kun din fantasi, der sætter grænsen.

Til arrangementet vil Søren Mariegård give oplæg om Roskilde Festivals udvikling fra vild idé til social millionforretning, og vi arbejder i fællesskab på at udvikle både dine og andres idéer til solide forretningsplaner.
Måske netop den idé du arbejder med, kan vinde Roskilde Kommunes pris som Årets Socialøkonomiske Iværksætter 2016?

Du får også et kort oplæg og lidt introduktion til hvordan der samarbejdes om idéerne, og ellers vil tiden blive brugt på at udvikle. Du skulle gerne gå fra arrangementet med 7 nye og endnu bedre idéer, end da du kom, og ikke mindst med konkrete aftaler med andre om hvordan du kommer i gang med at realisere de gode forretningsidéer.

”Socialøkonomisk forretningsudvikling” afholdes d. 25. oktober kl. 16.00 – 18.00 i Roskilde Festival Rental på Vor Frue Hovedgade 6.

Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig.
Hvis du vil tilmelde dig eller vil vide mere, kan du kontakte socialøkonomisk forretningsudvikler, Ole Søbæk på olesc@roskilde.dk

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top