skip to Main Content

Johnson & Johnson opfordre kolleger til at bruge socialøkonomiske virksomheder

Medicinal giganten Johnson & Johnson (J & J) opfordre andre virksomheder i den farmaceutiske industri til at lave kontrakter med socialøkonomiske virksomheder og gøre dem til en del af deres forsyningskæde.

Johnson & Johnson sigter selv mod at lægge 3% af virksomhedens indkøb hos socialøkonomiske virksomheder i 2020 og skabe 150 jobs til de mennesker der er længst væk fra arbejdsmarkedet.
En af Johnson & Johnson primære grunde til at købe ind hos socialøkonomiske virksomheder er et ønske om ”at give tilbage” og tage samfundsansvar.

I anledning af at virksomheden opfordre kolleger til også at handle med socialøkonomiske virksomheder var Johnson & Johnson for nylig vært ved en middag, hvor 10 socialøkonomiske virksomheder gav korte præsentationer for 10 virksomheder fra den farmaceutiske industri.
Tanken er at den slags middagsarrangementer, som der forhåbentlig vil komme flere af i fremtiden, skal give traditionelle farmaceutiske virksomheder kendskab til socialøkonomiske virksomheder og de muligheder der ligger i samarbejde og samhandel i forhold til at tage socialt ansvar og skabe positiv social effekt gennem virksomhedernes indkøb.

En af de socialøkonomiske virksomheder som Johnson & Johnson handler med er Autism Works (der også bruger navnet see:detail). Virksomheden laver testing af software for J&J. see:detail ansætter mennesker med autisme og Asbergers Symdron.

Læs mere her

Kilde: Pioneers Post

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top