skip to Main Content

Youth to Youth Initiative

Youth to Youth Initiative (Y2Y Initiative) er en paraplyorganisation organiseret som non-profit, der er stiftet i 2015. Organisationen sigter mod at fremme forandringer og at skabe et effektivt miljø for at unge kan deltage i beslutningsprocesser og udvikling af fællesskaber.

Gennem dialog og midlertidige handlingsplaner forsøger organisationen at løse nogen af de mest kritiske problematikker inden for områder som undervisning, beskæftigelse, kultur og religion, menneskerettigheder, deltagelse i civilsamfundet, ligestilling, uformelt diplomati, immigration, miljø, socialt entreprenørskab, bæredygtig udvikling af lokalsamfund, antikorruption, humanitære indsatser, og opbygning af fred.

“Youth to Youth Initiative” arbejder på forskellige niveauer med unge: På det årlige Youth To Youth Summit, der er en platform for dialog og networking; med projekter under “Youth to Youth Action Hub”, der er en fællesskabsdreven online inkubator for sociale ideer, projekter, initiativer, non-profits organisationer og virksomheder skabt af unge og for unge; og med unge ledere fra hele verden, udvalgt til at være “Youth to Youth Ambassadors”, som skal hjælpe med at øge effekten af projekter ledet af unge på internationalt niveau og for at hjælpe med at skabe opmærksomhed omkring de udfordringer der er i forhold til unge.

“Youth to Youth Initiative” har i 2015 og 2016 afholdt “Youth to Youth Summit”, som er en konference med et tema.
Konferencen præsenterer seks udfordringer for unge og faciliterer paneldebatter, netværk, kulturelle aktiviteter og workshops som sigter mod at inspirere deltagere til at samarbejde om fælles projekter. De bedste får tilbudt et års ubegrænset support til udvikling og implementering gennem ”Youth to Youth Action Hub”.

Læs mere om “Youth to Youth Initiative” på
http://y2yinitiative.org/

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top