skip to Main Content

Buy Social Corporate Challenge

The Buy Social Corporate Challenge er et initiativ der sigter mod at få en gruppe af højtprofilerede virksomheder til at købe ind for 1 milliard pund hos socialøkonomiske virksomheder i 2020.

Initiativet der er det første af sin art i den socialøkonomiske sektor England er sat i værk af Social Enterprise UK i samarbejde med the Cabinet Office (svarende til vores Startsministerium) og virksomheder i lokalsamfundene, som åbner fremsynede store virksomheders forsyningskæde op for Englands 70.000 socialøkonomiske virksomheder.

De store virksomhede, der foreløbig er med i initiativet er Interserve, Johnson & Johnson, PwC, RBS Group, Santander, Wates og Zurich. Det er dog ambitionen at få mange flere virksomheder fra en bred vifte af brancher til at deltage.

Virksomheder der deltager i initiativet modtager støtte til at købe ind hos socialøkonomiske virksomheder der bl.a. inkluderer:

-Et gennemsyn af virksomhedens forsyningskæde og benchmarking af af hvad der allerede købes ind hos socialøkonomiske virksomheder.
– Oplæring af indkøbsenheder
– Support til mæglere
– Rådgivning og support ifht.
– At måle effekten af indkøb hos socialøkonomiske virksomheder og hvordan man kan anvende det i afrapporteringer vedr. bæredygtighed eller når man afgiver bud.

Initiativet blev lanceret i april i nummer 11 Downing Street sammen med Minister for det civile samfund, Rob Wilson.

Læs mere her 

Kilde: Social Enterprise UK

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top