skip to Main Content

The Social Tech Guide – projekter der anvender teknologi til at skabe social forandring

The Social Tech Guide er en online oversigt over pionerer fra hele verden, som bruger teknologi til at skabe positiv forandring og forbedre tusindevis af menneskers liv.

The Social Tech Guide sætter fokus på mere end 1000 virksomheder, som alle adresserer komplekse sociale udfordringer ved hjælp af digital teknologi – lige fra uddannelse til fattigdom og klimaforandringer.

Guiden er den mest omfattende, up-to-date og pålidelige samling af verdens mest inspirerende applikationer indenfor digital teknologi der skaber sociale forbedringer.

Bag The Social Tech Guide står The Nominet Trust, der er Englands ledende bidragsyder til
teknologi, der skaber sociale forbedringer. Fonden samler, investere i og støtte mennesker, der tror på brugen af teknologi til at ændre den måde, vi tager fat på sociale udfordringer .

The Social Tech Guide, der blev lanceret i 2013, står også bag ”Nominet Trust 100”, som er en årlig fejring af de 100 mest inspirerende innovationer indenfor teknologi, der skaber sociale forbedringer fra hele verden.

Dette års udgave af Nominet Trust 100 (The 2015 NT100) er netop udkommet. På listen finder man bl.a. det dansk startede ”Be My Eyes”.

Hvis man kender til projekter, der ikke figurere på The Social Tech Guides oversigt eller vil vide mere om Social Tech Guide eller NT100, er man meget velkommen til at kontakte på email. nt100@nominettrust.org.uk

Se 2015 udgaven af NT100 – ”The 2015 NT100” : Klik her!

Læs mere på: socialtech.org.uk

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top