skip to Main Content

Lille Latakia – socialøkonomisk virksomhed hjælper syriske flygtninge

Lille Latakia IVS er en ny socialøkonomisk virksomhed i Hundested, der hjælper syriske flygtninge i arbejde ved at levere catering i form af ”mad, kager og kokke ud af huset” til firmaer, offentlige institutioner, privatfester, kantiner mv.

Virksomheden har pt. to syriske kokke ansat der ligesom en stor del af de syriske flygtninge i området omkring Hundested/Halsnæs kommer fra den syriske havneby, Latakia, som har inspireret til virksomhedens navn.

Lille Latakia er stiftet af den frivillige forening Gæstfrie i Halsnæs, der ønsker at bidrage til at løfte opgaven med at synliggøre flygtningenes mange ressourcer være med til at bane vejen til det danske arbejdsmarked. Samtidig er det et mål at bidrage med nye tiltag der kan skabe vækst i lokalområdet og være til gavn for både lokalbefolkningen og turister.

Virksomheden planlægger i fremtiden at kunne ansætte endnu flere flygtninge, og arbejder på at udvide forretningsaktiviteterne med en bl.a. butík, cafe/spisested og en hamam (badstue) i Hundested i løbet af 2016.

Lille Latakia på Facebook: www.facebook.com/LilleLatakia
Læs artikel om Lille Latakia i Lokalavisen/Halsnæs Avis: Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top