skip to Main Content

Fleksjobber Netværket – forskellen for fleksjobberen

Fleksjobber Netværket er en landsdækkende organisation som har til formål at skabe konsensus og forståelse omkring arbejdsmarkedsordningen fleksjob i erhvervslivet, og i sidste ende gøre en forskel på handicappede på arbejdsmarkedet.

Knud Kjølhede Petersen fortæller: ”Jeg startede Fleksjobber Netværket for ca. 5 år siden med den tanke, at nogen omkring fleksjob måtte der gøres, og derfor lancerede jeg netværksgruppen på LinkedIn, et sted hvor hoved majoriteten af erhvervslivet er samlet. Hvis en fleksjobber vil ud og have en ansættelse må kompetencer være en af grundstenene, og de må kunne ses her”.

I Fleksjobber Netværket har de lavet hjemmesiden, som ifølge Knud, er under opbygning og kræver en god kærlig hånd, og her på hjemmesiden lægger man links ud til relevante sider der kan hjælpe fleksjobberen. I fremtiden ønsker de også at lægge deciderede fleksjob ud, sammen med kursus og uddannelsesmuligheder tiltænkt fleksjobbere.

Fleksjobber Netværket

Fleksjobber Netværket har i den seneste tid været vært ved Fest For Fleksjobbere – et koncept hvor en række professionelle netværkere, som for eksempel Torsten Miland, har pep-talket og kommet med nogle gratis værktøjer til hvordan man kan komme ud og få et job, selvom man er handicappet. Både i Herlev og i Ålborg deltog der fleksjobbere, jobcentre og andre samarbejdsparter for det offentlige. Der var og er stadig efterspørgsel efter disse arrangementer siger Knud, og tilføjer, at hvis rammerne er de rigtige, så er det bestemt noget vi ser positivt på igen og ret sikkert vil gentage i samme eller anden form.

Læs mere på hjemmesiden: www.fleksjobbernetvaerket.dk

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top