skip to Main Content

Inspiration til at holde en FrivilligBørs

Center for frivilligt socialt arbejde har netop udgivet et nyt virtuelt inspirationskatalog til alle, som ønsker at holde lokale FrivilligBørser.

En FrivilligBørs er et koncept eller en metode til at skabe en møde- og markedsplads, hvor lokale foreninger, virksomheder og offentlige organisationer kan samarbejde og udveksle varer, ideer, viden, kompetencer ol.

I det nye inspirationskatalog er der information om, hvad en FrivilligBørs er, hvad man kan få ud af at deltage i en FrivilligBørs samt inspiration og gode ideer, når du skal planlægger og arrangere en lokal FrivilligBørs. Det glæder bl.a. oplysninger om skatteforhold og forsikringer samt en værktøjskasse med en række dokumenter og skabeloner som man kan downloade.

Man kan også se kortfilm om FrivilligBørs Ikast-Brande, som blev afholdt den 14. maj 2013.

Har man yderligere sprøgsmål vedrørende FrivilligBørsen eller ideer og input til inspirationskataloget, kan man kontakte konsulent Birgitte Nielsen på e-mail: bn@frivillighed.dk eller telefon 66 14 60 61.

Læs mere og hent inspirationskataloget: Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top