skip to Main Content

Ny engelsk fond vil gøre sociale investeringer til mainstream

Det engelske investeringsfirma Threadneedle Investments vil sammen med Big Issue Invest lancere “the UK Social Bond Fund”. Fonden skal gøre det muligt for alle at blive sociale investorer.

UK Social Bond Fund sigter mod at opnå både en økonomisk gevinst og en positiv social effekt ved at investere i værdipapirer for organisationer, som støtter samfundsgavnlige aktiviteter og økonomisk udvikling.

Fonden, der vil lukke op for investorer i januar 2014, vil investere i virksomheder, foreninger, velgørende organisationer og fonde indenfor det sociale inklusiv billige boliger og ejendomme, offentlig service, beskæftigelse og uddannelse, økonomisk inklusion, sundhed og social omsorg, transport og kommunikation og miljø.

Fonden lanceres efter planen med en grundfinansiering på 10 millioner pund fra Big Society Capital , der er verdens første sociale investeringsbank, og 5 millioner pund fra Threadneedle.
UK Social Bond Fund bliver den første fond af sin art som giver personlige investorer adgang til det sociale investerings marked, der bliver mere og mere populært.

Læs mere: Klik her!

Kilde: Social Enterprise UK

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top