skip to Main Content

KL’s Innovationspris 2013

Vinderne af KL´s Innovationspris 2013 er netop blevet kåret. Vinder af prisen i år er Vejle Kommune, der får prisen for projektet Design af relationer. I alt 55 kommuner har deltaget med 84 projekter.

Vejle Kommunes projekt, Design af relationer, har arbejdet med at skabe flere relationer for nogle af de sværest handicappede borgere på det specialiserede handicapområde i Danmark. Projektet er et samarbejde mellem Vejle Kommune og Kolding Designskole og blev startet i marts 2012. Det er nu blevet en del af arbejdet på institutionen Skansebakken.

Ifølge dommerpanelet går prisen til Vejle Kommune bl.a. fordi projektet er systematisk gennemtænkt, planlagt, organiseret, gennemført og evalueret. Projektet er også gennemført i et utraditionelt og innovativt samarbejde med Kolding Designskole, og parterne er lykkes med at se nye muligheder for borgerne på Skansebakken og med nye måder at skabe og være i relationer på for borgerne. Således har projektet skabt værdi både for borgerne og medarbejderne. Projektet har også ført til samarbejde med mange forskellige borgere i lokalsamfundet og været med til at sætter flere ressourcer i spil på en kreativ måde. På den måde har man også fundet svar på nogle af økonomiske udfordringer.

Vejle Kommune vandt prisen foran Helsingør Kommune med projektet Familie Dialog og Aarhus Kommune med projektet Flipped Classroom.
Prisen blev uddelt på Lokomotivværkstedet i København.

Læs mere om finaleprojekterne: Klik her!

 

Kilde: KL

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top