skip to Main Content

Corporate Social Innovation Compass

“Corporate Social Innovation Compass: Accelerating Impact through Social Enterprise Partnerships” er en ny rapport udarbejdet af Schwab Foundation og Global Alliance for Social Entrepreneurship i samarbejde med Deloitte. Rapporten præsenterer Corporate Social Innovation Compass, der indeholder 11 forskellige mekanismer, hvormed virksomheder kan samarbejde med sociale iværksættere. Den støttes af over 110 medlemmer af Global Alliance og indeholder konkrete case-studier for at illustrere forretningsfordelene ved at samarbejde med sociale iværksættere.

Baseret på ekspertinterviews og omfattende forskning fremhæver rapporten den stadig mere transformative rolle, sociale iværksættere spiller i erhvervslivet. Den viser, hvordan virksomheder effektivt kan engagere sig med disse innovatører på forskellige stadier af deres sociale impact rejse.

En nøglefunktion i rapporten er Corporate Social Innovation Compass, der forbinder almindelige engagementstrategier med deres forretningsmæssige fordele. Den vejleder virksomheder i at definere den mest passende social innovationsstrategi baseret på konkrete case-studier.

Rapporten fremhæver den dobbelte fordel ved at samarbejde med sociale iværksættere. Den viser, hvordan disse partnerskaber kan tiltrække og fastholde talenter, accelerere innovation, give adgang til nye markeder, skabe brandværdi samt støtte bæredygtigheds- og økonomiske mål.

Læs rapporten her

 

Back To Top