skip to Main Content

Social Enterprise in China

Social Enterprise in China er en ny bog af Benedicte Brøgger, som udforsker social innovation og iværksætteri i Kina.
Bogen har fokus på udvalgte socialøkonomiske virksomheder og processer ser nærmere på hvorfor der er socialøkonomiske virksomheder i Kina. Ikke i forhold til militære, økonomiske eller politiske ambitioner, men i forhold til social innovation og velfærdspolitikker. Bogens analyserne spænder fra detaljeret etnografi til diskussioner af brede globale tendenser.

Selv om Kina har oplever store forbedringer i de sociale forhold i landet, er der stadig uløste problemer, som socialøkonomiske virksomheder tager fat på. I bogen uddybes kompleksiteten i disse virksomheders positionering mellem staten og deres målgruppe.
Bogen indeholder bl.a. afsnit om hvordan man kan engagere sig  i socialt entreprenørskab i Kina og hvordan socialøkonomiske virksomheder ændre den sociale kontrakt.

Bogen kan være interessant for forskere, studerende og akademikere inden for erhvervslivet og socialt entreprenørskab, især for dem, der med en særlig interesse i Kina.

Om forfatteren
Benedicte Brøgger er professor ved Institut for Kommunikation og Kultur, BI Norwegian Business School. Emnet for hendes forskning er de kulturelle aspekter af erhvervsaktivitet og vækst, og betingelserne for forståelse og gensidigt forpligtende samarbejde mellem forskellige interessentgrupper.


FAKTA:

Titel: Social Enterprise in China
Forfatter: Benedicte Brøgger
ISBN: 9781032128313
Forlag: Routledge
Udgivelsesdato: 31. maj 2023
Bogen er på 182 sider og kan købes her

Back To Top