skip to Main Content

Sustainability to Social Change

Sustainability to Social Change er en ny bog af de to ledelses- og social innovationseksperter Philip Mirvis og Bradley K. Googins.  I bogen deler de deres praktiske forskning for at vise, hvordan ledere kan designe og guide deres virksomheder til at skabe mere inkluderende velstand og blive fortalere for positive sociale forandring.

Bogen indeholder en række cases fra det virkelige liv om, hvordan socialt innovative virksomheder ændre strategi fra at minimere risiko til at skabe social værdi. Den skitsere også strategier og praksis, som ledere kan bruge til at løse de største problemer, som virksomheder og samfund står over for i dag.

Bogen er fuld af praktiske retningslinjer og selvevalueringer til som virksomheder kan bruge til at vurdere sine præstationer, og er i det hele taget en hjælp til at skabe bæredygtige forandringer og dreje virksomhedens tankegang og praksis, så den forbedre samfundet og miljøet og sætte skub i sin egen succes.

Med bogen følger en række online ressourcer som inkluderer en guide til at hjælpe medarbejderne med at blive socialt bevidste og information om at agere i en værdidrevet virksomhed, blive forbundsfælle for lighed og social retfærdighed, skabe social værdi på arbejdet og etablere “grønne” vaner.

FAKTA:
Titel: bæredygtighed – Lead Your Company from Managing Risks to Creating Social Value
Forfatter: Philip Mirvis og Bradley K. Googins
Udgivelsesdato: 3. marts 2022
ISBN13: 9781398604353
Forlag: Kogan Page
Format: Hardback og E-bog
Bogen er på 256 sider og kan købes her

Back To Top